Fagseminar

Lokke, lure, liste lånerne inn?

26. november kl. 10:00 - 15:30 Gratis inngang

Informasjon

Haakon Nyhus-seminaret

På grunn av smittevernregler er det et begrenset antall plasser, og alle må melde seg på før 16. november. Arrangementet strømmes direkte på nb.no.

Seminaret er en feiring av Haakon Nyhuus og den nyvinningen han sto for innenfor biblioteksdrift. Samtidig er det en feiring av den nyskapning og utvikling vi ser i bibliotekene i dag. Vi ser frem til å vise dere en rekke av landets mest spennende bibliotekprosjekter til inspirasjon og opplysning.

Årets tema henger tett sammen med den nye nasjonale bibliotekstrategien. Hvordan skal vi nå ut til nye brukere, hvordan formidle våre tilbud, hvordan gjøre flere til aktive brukere og lesere.

Konferansen innledes ved Nina Vogt. Hun er høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI i Oslo og er kjent som en særdeles engasjert foreleser. Hun underviser i markedsføringsledelse, forbrukeradferd, service og innovasjon.

Blant prosjektene som skal presenteres, finner vi nynorske turbibliotek, Karanteket – et samarbeid mellom en kunsthall og et folkebibliotek –, LittFri – kafé, bibliotek og fritidsklubb, og et biblioteks vei fra boklager til informasjonssentral.

I tillegg vil Øyvind Engh presentere NLB.

Påmeldingsfrist: 16. november. For påmelding og mer informasjon trykk her: https://bibliotekutvikling.no/arrangement/haakon-nyhuus-seminaret-2020/. Seminaravgift, inkludert lunsj: 350,–

Arr.: Sekretariat for bibliotekutvikling

Informasjon om smittevern:

I henhold til gjeldende retningslinjer for smittevern har vi denne høsten et begrenset antall publikummere per arrangement.

Personer som har luftveissymptomer eller andre symptomer på covid-19, og personer som er i karantene eller isolasjon, bes om å følge arrangementet hjemmefra.

Vi gleder oss til å ta imot dere. Publikum vil bli vist til plassene sine av vertskapet vårt, og vi anbefaler alle å komme i god tid før arrangementet starter.

Kommende arrangementer

Ekstern arrangør

Er språket vårt i fare?

Man. 26. oktober kl.18:00
Gratis inngang
Read article "Er språket vårt i fare?"

Arrangement

80-tallet: I studio med Raga Rockers

Man. 26. oktober kl.19:00
Gratis inngang
Read article "80-tallet: I studio med Raga Rockers"

Fagseminar

The Hermeneutics of Bibliographic Data and Cultural Metadata

Ons. 28. oktober kl.10:15
Gratis inngang
Read article "The Hermeneutics of Bibliographic Data and Cultural Metadata"