Så gjør vi så: Julepålegg


Leverpostei, sylte, sild og gravet fisk er julepålegg vi har sterke tradisjoner og følelser for i Norge, og som alle kan lages hjemme på eget kjøkken.
Hvordan legger vi sylta best legges lagvis, den intuitive fingerfølelsen på mengden krydderier, akkurat hvor fast lammerullen bør rulles og knyttes for å henge sammen og bli fin. Dette er kunnskap som kommer ved å bruke hendene, ved å smake, lukte, se – igjen og igjen.
Velkommen til prat og fremvisning av teknikker og metoder for å lage årets julepåleggsbord med Magnus Thorvik fra Indre Oslo Matforedling og Heidi Bjerkan fra Credo.
Når og hvor?
Tirsdag 2.desember kl. 17 – 18.
Nasjonalbiblioteket, Kantina ved Credo
Slik kommer du deg hit: https://www.nb.no/besok/
Trenger du billett?
Det er gratis, men du behøver billett for å sikre deg plass. Hent billett her!
Mat og drikke?
Middagstilbud i Kantina ved Credo fra 15:30 til 20.
Velkommen!