Logg inn English
Credo
2
des

Så gjør vi så: Julepålegg

Matprat / Eva Brænd
Matprat / Eva Brænd
Tirsdag 2. desember 2025, at 17:00 – 18:00
Nasjonalbiblioteket – Bakgården kantine
Mer informasjon om påmelding kommer

Leverpostei, sylte, sild og gravet fisk er julepålegg vi har sterke tradisjoner og følelser for i Norge, og som alle kan lages hjemme på eget kjøkken.

Hvordan legger vi sylta best legges lagvis, den intuitive fingerfølelsen på mengden krydderier, akkurat hvor fast lammerullen bør rulles og knyttes for å henge sammen og bli fin. Dette er kunnskap som kommer ved å bruke hendene, ved å smake, lukte, se – igjen og igjen.

Velkommen til prat og fremvisning av teknikker og metoder for å lage årets julepåleggsbord med Magnus Thorvik fra Indre Oslo Matforedling og Heidi Bjerkan fra Credo. 

Når og hvor?   

Tirsdag 2.desember kl. 17 – 18.  

Nasjonalbiblioteket, Kantina ved Credo

Slik kommer du deg hit: https://www.nb.no/besok/

  

Trenger du billett?   

Det er gratis, men du behøver billett for å sikre deg plass. Hent billett her!

Mat og drikke?  

Middagstilbud i Kantina ved Credo fra 15:30 til 20. 

Velkommen!