• Beklager. Dette event har allerede funnet sted.

Black History Month Norway 2020

Intimitet. Den afrikanske diaspora og Norge, 2

19. oktober kl. 13:00 - 15:00 Gratis inngang

Informasjon

Billetter: På grunn av smittevernregler er det et begrenset antall plasser, og alle må hente gratisbillett i forkant av arrangementer på nb.no. Arrangementet strømmes direkte.

 

Dette seminaret retter søkelyset på samspillet mellom den «afrikanske diaspora» og Norge. Hvordan kan vi forstå sammenfiltringen og dens relevans for historieforståelse? Forskningsbibliotekar Anne Kristin Lande forteller om fremstillinger av afroamerikanere i barnelitteratur, og litteraturviter Louisa Olufsen Layne diskuterer Linton Kwesi Johnson som inspirasjonskilde til ny forskning. Sosialantropolog Tony Joakim Sandset og Tabankas Thomas Talawa Prestø deler også perspektiver på intimitet, den afrikanske diaspora og Norge i dag.

 

Trykk her for fullt program.

 

 

Informasjon om smittevern:

I henhold til gjeldende retningslinjer for smittevern har vi denne høsten et begrenset antall publikummere per arrangement.

På grunn av begrenset kapasitet og krav til smittesporing må man hente gratisbillett på nb.no. Vi innhenter informasjon om navn, e-post og telefonnummer, og data slettes ti dager etter at arrangementet har funnet sted, i tråd med FHIs retningslinjer og EUs personvernforordning (GDPR). Data vil lagres i lukkede arkiv og ikke benyttes til andre formål enn ev. smittesporing.

Husk å melde fra om du likevel ikke kan benytte din gratisbillett, slik at andre kan ha glede av plassen din.

Personer som har luftveissymptomer eller andre symptomer på covid-19, eller personer som er i karantene eller isolasjon, bes om å følge arrangementet hjemmefra.

Vi gleder oss til å ta imot dere. Publikum vil bli vist til plassene sine av vertskapet vårt, og vi anbefaler alle å komme i god tid før arrangementet starter.

Kommende arrangementer

Ekstern arrangør

Er språket vårt i fare?

Man. 26. oktober kl.18:00
Gratis inngang
Read article "Er språket vårt i fare?"

Arrangement

80-tallet: I studio med Raga Rockers

Man. 26. oktober kl.19:00
Gratis inngang
Read article "80-tallet: I studio med Raga Rockers"

Fagseminar

The Hermeneutics of Bibliographic Data and Cultural Metadata

Ons. 28. oktober kl.10:15
Gratis inngang
Read article "The Hermeneutics of Bibliographic Data and Cultural Metadata"