Arrangement
25
nov

Broderifest på Nasjonalbiblioteket!

Foto: Gorm K. Gaare
Fredag 25. november 2022, at 18:00 – 22:00
Nasjonalbiblioteket
Fest på Nasjonalbiblioteket! Vi bretter ut en gigantisk duk i Kafe Å, bibliotekets bar og kafé, som du og alle dine venner inviteres til å brodere på.
Du kan brodere inn navnet på kjæresten, en forbannelse eller bare et bittelite sting- alt er lov!

Warunee Bolstad, en av landets største broderipåvirkere under navnet, @plystreknitwear vil sitte ved den enorme duken hele kvelden og hjelper deg gjerne i gang.
Håndarbeidsglade DJ ASDFGHJKL spiller musikk du kan strikke, hekle, flette og sy til hele kvelden. Vi har nåler i alle størrelser, tråder i alle farger og perler til den som føler seg i det ekstravagante hjørnet. Arrangementet er gratis, alt du behøver å ta med er godt mot og litt tålmodighet.
Den svære duken foldes ut hver morgen under håndverkshelgen i Nasjonalbibliotekets trappehall. Dukens broderivakter og gode hjelpere gjennom helgen er kunnskapsrike Israa Issa Mahameed og Warunee Bolstad. Etter håndverksfestivalens slutt henger vi opp fellesbroderiet i Nasjonalbiblioteket slik at alle kan se den. Kanskje blir dette Norges største fellesbroderi?
Velkommen og lykke til!
«Håndverk. Historier gjennom hendene» er en festival på Nasjonalbiblioteket 25.–27. november hvor vi fyller huset med arrangementer, film, bøker og verksteder om veving, strikking, spinning og broderi. Les mer og se hele programmet her.