Logg inn English

Credo på Nasjonalbiblioteket

Nasjonalbibliotekbaren v/Credo på Nasjonalbiblioteket. Pressefoto.

På Nasjonalbiblioteket er mat kulturvandring, og snart åpner flere destinasjoner i ett og samme hus. Credo inviterer deg til Nasjonalbibliotekbaren for småretter og forfriskninger fra 10. september.

Senere i høst vil du i tillegg kunne få starte dagen i Bakeriet, spise lunsj og/eller en enklere middag i Kantina, før kvelden kan avsluttes med et måltid på Credo Restaurant. Alt godt forankret i norsk matkultur.

Åpningstider Nasjonalbibliotekbaren (fra onsdag 10.september): 

Mandag-fredag: kl. 14:00-21:00 
Lørdag: 11:00-18:00 

Mer info om åpningstider for de andre stedene kommer snart. 

Ingen reservasjon til vanlig, men om det er en spesiell anledning du ønsker å reservere for send oss gjerne en epost via booking@credonb.no.

Credo driver serveringstilbudene på Nasjonalbiblioteket og har samtidig et formidlingsprogram for publikum om norsk mathistorie og matkultur.

Nasjonalbiblioteket og Credo vil skape en møteplass for alle, der kunnskap om mathistorie, matkultur og håndverk står i sentrum. Credo har et eget formidlingsprogram, men er også en viktig samarbeidspartner i Nasjonalbibliotekets kulturformidling. 

Credo restaurant fylte 25 år i oktober 2023. I 2019 mottok restauranten sin første Michelin-stjerne og den første grønne stjernen som hadde blitt gitt av Michelin-guiden. Her ble Credo berømmet for sin bærekraftige drift, tette kontakt med produsenter, foredlingen av råvarene og formidling til gjestene.

Velkommen!