Hopp til innhold

Kjøpsbetingelser

1. Bestilling og ordrebekreftelse

Alle priser er oppgitt i norske kroner inklusiv mva.

Når vi mottar din bestilling vil det automatisk sendes en ordrebekreftelse til deg på e-post. Det er viktig at du sjekker at denne bekreftelsen er i overensstemmelse med din bestilling.

2. Betalingsmetoder

Du kan betale med betalingskort. Om ikke ikke har mulighet til å betale med kort kan du få tilsendt faktura, men kun om du er registrert med organisasjonsnummer. Betalingsfrist er 14 dager fra fakturadato. 

3. Leveringstid og frakt

Normal leveringstid er 1-2 uker. Vi sender varer normalt enten som brev eller som pakke på døren. Pakker til utlandet sendes som brev eller med DHL.  

4. Reklamasjon og angrerett

Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering eller heving av kjøpet, og må få beskjed i rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen.

Produkter fra NB noter er Print-On-Demand-produkter og er derfor å anse som spesialframstilt for den enkelte bestiller og vanlige angreretts-bestemmelser gjelder derfor ikke.

Ved å bestille fra NB noter og aksepterer kjøpsbetingelsene, ansees det at det er gjort avtale om at tilvirkning skal påbegynnes.