Ny sjefsredaktør for Dewey

Etter 20 år som sjefsredaktør for Dewey, har Joan Mitchell nylig gått av med pensjon. Hun har vært en svært god og viktig samarbeidspartner for oss i Norge – både i arbeidet med DDK5 for 10 år siden, og nå i arbeidet med Norsk webDewey. Vi kommer til å savne hennes visdom, entusiasme og engasjement, og ønsker henne all lykke til videre.

Joan ved KORG-dagene i 2009. Foto: Tore Brattli

Joan holdt en presentasjon på KORG-dagene i 2009 om klassifikasjonens nytteverdi. Den er absolutt verdt en kikk i dag, nå som vi nærmer oss overgangen fra DDK5 til Norsk webDewey.

Samtidig ønsker vi Michael Panzer hjertelig velkommen som ny sjefsredaktør! Michael er tidligere leder for CrissCross-prosjektet i Tyskland (som tok for seg mappingen av SWD til DDC Deutsch), samt tidligere prosjektleder for oversettelsen av Dewey til tysk. Han har vært assisterende redaktør for Dewey siden 2009, hvor han har utmerket seg som en stor pådriver av publiseringen av Dewey som Linked Data. Vi gleder oss til å følge med på videreutviklingen av Dewey under hans ledelse.

Bokmerk permalenken.

En kommentar til Ny sjefsredaktør for Dewey

  1. Tilbaketråkk: Ny sjefsredaktør for Dewey | Biblioteksfaglig | Scoop.it

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>