• Beklager. Dette event har allerede funnet sted.

Fagseminar

Bjørneboe og samtidsteatret

2. november 2020 kl. 13:00 - 16:00 Gratis inngang

Informasjon

Billetter: På grunn av smittevernregler er det et begrenset antall plasser, og alle må hente gratisbillett i forkant av arrangementet på nb.no. Dette gjelder for fysisk oppmøte. Arrangementet strømmes også direkte på nb.no. Her trenger man ikke billett. 

Jens Bjørneboe brant for det eksperimentelle teater, som dramatiker, regissør, oversetter og kritiker. Han regnes som en av våre viktigste dramatikere etter krigen, og hans fotavtrykk i drama og teater i norsk litteraturhistorie er markante og mangfoldige. Den tydeligste markeringen i det pågående 100-årsjubileet for Bjørneboes fødsel skjer nettopp på teaterscenen. I dette seminaret retter vi søkelys på et knippe ferske scenekunstproduksjoner av Bjørneboe og gjør noen historiske tilbakeblikk. Hvilken versjon av provokatøren, autoritetskritikeren, den kulturkonservative oppvigleren og de svake og utstøttes kompromissløse forsvarer er det som kommer til syne på teaterscenen?

Innlegg ved Cecilie Løveid, Malmfrid Hovsveen Hallum, Anders Hasmo, Kamaluddin Nilu og Benedikte Berntzen.

Trykk her for fullt program.

Informasjon om smittevern:

I henhold til gjeldende retningslinjer for smittevern har vi denne høsten et begrenset antall publikummere per arrangement.

På grunn av begrenset kapasitet og krav til smittesporing må man hente gratisbillett på nb.no. Dette gjelder for fysisk oppmøte. Vi innhenter informasjon om navn, e-post og telefonnummer, og data slettes ti dager etter at arrangementet har funnet sted, i tråd med FHIs retningslinjer og EUs personvernforordning (GDPR). Data vil lagres i lukkede arkiv og ikke benyttes til andre formål enn eventuell smittesporing.

Husk å melde fra om du likevel ikke kan benytte din gratisbillett, slik at andre kan ha glede av plassen din.

Personer som har luftveissymptomer eller andre symptomer på covid-19, og personer som er i karantene eller isolasjon, bes om å følge arrangementet hjemmefra.

Vi gleder oss til å ta imot dere. Publikum vil bli vist til plassene sine av vertskapet vårt, og vi anbefaler alle å komme i god tid før arrangementet starter.

Digitalt arrangement

Brev til de strævsomme mødre

Man. 8. mars kl.19:00
Digitalt arrangement
"Brev til de strævsomme mødre"

Digitalt arrangement

Min kilde: Det syke barn

Tir. 9. mars kl.19:00
Digitalt arrangement
"Min kilde: Det syke barn"

Digitalt arrangement

Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur 2020

Ons. 10. mars kl.13:00
Digitalt arrangement
"Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur 2020"