Titler i bokhylla.no

Jeg har fått ett spørmål på Biblioteknorge-lista fra Anders Ericson, som jeg svarer på her:

Spørsmål:

Jeg ser på http://www.nb.no/bokhylla at antallet som er oppgitt for bøker som kan leses på nett er redusert fra 50 tusen til 48 tusen. Kunne jeg få en kort forklaring på det?

Anders Ericson

Svar:

Avtalen omfatter inntil 50000 titler. Det har Nasjonalbiblioteket i utgangspunktet oppfylt. Forlagene har trukket ca. 1700 titler. Dette er mulig i henhold til avtalen.

Vigdis

Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Titler i bokhylla.no

  1. Da jeg er gjort oppmerksom på at flere av våre titler er lagt ut på bokhylla, ber jeg om at de trekkes da de fortsatt er i handelen.
    Mvh
    Birger Mølbach
    Daglig leder

  2. Anders Ericson sier:

    I Bokhylla.no: Får man treff på, eller fins det noen oversikt over bøker som er trukket tilbake av forlagene? Det hadde vært nyttig i mange tilfeller å få bibliografiske opplysninger om slike bøker, også for de aktuelle forlaga, som da ville kunne få solgt bøker. Google Boooks gir jo “snippets” også i opphavsrettsbelagte bøker, og det fungerer opplagt sånn.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kommentarer til blogginnleggene skal undertegnes med fullt navn.
Anonyme eller useriøse kommentarer vil bli fjernet fra siden.

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>