Ønskebok

Vi ser at folk er i stuss over at det står 700 000 på lista over bevilgede midler til Ønskebok. Summen står der fordi det er satt av inntil 700 000 til avvikling og evaluering. Det er ikke en bevilgning til en forlengelse av tiltaket i sin nåværende form. Dersom det ikke blir behov for midlene til dette vil de bli disponert til andre utviklingstiltak.

Leikny Haga Indergaard

Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Ønskebok

  1. Det er svært skuffende at konklusjonen avvikling er tatt før en evaluering er gjennomført. Jeg har problemer med å se en annen måte å utnytte disse dataene på som utnytter alle sider av de innlagte data. Jeg opplever at det legges opp til en forringing av det jeg og mange andre har jobbet hardt med og lagt inn i basen.

    Jeg lurer også på hvordan evalueringen vil foregå? Vil det bli en intern evaulering i NB, eller vil utenforstående bli involvert? Etter hvilke premisser skal evalueringen utarbeides?

    • Vigdis Moe Skarstein sier:

      Nasjonalbiblioteket skal ha et møte med de ansvarlige for Ønskebok. Først da vil vi avgjøre hvordan vi skal analysere og evaluere dette.

  2. Tusen takk for svar. Denne bloggen er et veldig godt initiativ og jeg applauderer tiltaket. Og jeg er imponert over hvor raskt og godt NB svarer på kommentarer og spørsmål.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kommentarer til blogginnleggene skal undertegnes med fullt navn.
Anonyme eller useriøse kommentarer vil bli fjernet fra siden.

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>