Ønskebok

Nasjonalbiblioteket har hatt et møte med representanter fra Aust-Agder bibliotek- og kulturformidling for å gå gjennom historien bak og status for Ønskebok.

En er enige om at den målsettingen som ligger bak Ønskebok som en metode for å prøve ut litteraturformidling på nett er god og at en har fått økt kompetanse for dette gjennom prosjektet så langt. En ser også at mye har hendt på dette området siden 2005 og at en nå vil se hvordan en kan gå videre i denne type formidling i en kombinasjon av erfaringene fra Ønskebok, den generelle utviklingen og nye muligheter som ligger i den digitale utviklingen bl.a. i Nasjonalbiblioteket.

På bakgrunnen av dette ble vi enig om følgende:

Aust-Agder bibliotek- og kulturformidling skriver en rapport i form av en selvevaluering

Nasjonalbiblioteket har kontakt med Wishbook i England for overføring av data

Nasjonalbiblioteket inviterer til workshop/ideseminar om hvordan en kan bruke erfaringene fra Ønskebok i eksisterende eller nye tjenester

Nasjonalbiblioteket ser på kurs for eventuell dugnad i en liknende tjeneste, hvor de som har jobbet med Ønskebok kan dele kompetanse med andre.

Bokmerk permalenken.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kommentarer til blogginnleggene skal undertegnes med fullt navn.
Anonyme eller useriøse kommentarer vil bli fjernet fra siden.

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>