Noen endringer i grensesnittet

Vi har gjort noen små endringer i søkegrensesnittet. Vi har gjort det mulig å avgrense søket bare til digitalt innhold, dvs. det som er tilgjengelig via Bokhylla. Fasettene, avkryssingsboksene i venstremargen, kan nå sorteres. Alfabetisk (ABC) eller slik at de med flest treff kommer øverst (123). Vi har også fått luket unna en del feilaktige språkkoder som tidligere hadde en tendens til å legge seg øverst.

ISBN vises nå i utvidet visning i trefflista, det er det mange som har etterspurt.

Vi har også begynt et arbeid med å få utlånsstatus inn i tjenesten. I første omgang viser vi hyllestatus for BIBSYS-bibliotek når boka (eller annet materiale) er tilgjengelig for utlån. Det samme skal etter hvert komme for andre bibliotek.

Dette innlegget ble publisert i Biblioteksøk. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Noen endringer i grensesnittet

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>