Brev sendt ut til nye bibliotek

Vi har nå sendt e-post til flere bibliotek som ikke har levert data til Biblioteksøk, bibliotek som leverte til Samkatalogen for bøker, men ikke til Biblioteksøk (6 folkebibliotek og ca 30 fagbibliotek), dessuten til bibliotek i kommuner med over 20 000 innbyggere.

Nå er det tilsammen 118 folke- og fylkesbibliotek som har levert data. Akershus, Rogaland, Hedmark, Østfold og Vestfold topper lista over antall bibliotek som har levert. Akershus: 20, Rogaland: 17, Hedmark: 14, Vestfold og Østfold: begge 11.

Dette innlegget ble publisert i Biblioteksøk. Bokmerk permalenken.

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>