Fortsatt under utvikling

Etter at ny versjon ble lagt ut, har vi drevet med finpuss av grensesnitt og ny kjøring av innhøstede data. Kjøringen av datagrunnlaget foregår fortsatt, ny innhøsting, indeksering, duduplisering osv.

Derfor er ikke alle data på plass. Noen bibliotek som har levert data, mangler i listene over eierbibliotek – disse kommer med etter hvert.

Lista over eierbibliotek skal inneholde en lenke inn i bibliotekets katalog til den aktuelle posten. Dette er også avhengig av kjøringen som pågår, for noen bibliotek er dette på plass, for andre ikke. Også her tikker flere og flere inn etter hvert.

I dag, 23.9, bytter vi disker på noen av maskinene, så i dag kan tjenesten bli noe ustabil.

Og så er vi glad for å ha fått data fra Tidemann-bibliotek inn i Biblioteksøk. Tre bibliotek har levert i løpet av den siste uka. I påvente av at de skal få OAI-PMH på plass, har de levert data via FTP.

Vi har også sendt de første fjernlånsbestillingene gjennom tjenesten, til Rana bibliotek. Og det gikk bra. Vi tester videre når oversikten over eierbibliotek ikke er komplett.

Dette innlegget ble publisert i Biblioteksøk. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Fortsatt under utvikling

 1. Martin sier:

  Vær så snill og gjør noe med søkefunksjonen! Den er treig, og bugga. I noen nettlesere skjer det ingen ting når du skal skifte mellom sider i søkeresultater. Når den funker, tar det isåfall ganske lang tid. Det hadde også vært til stor nytte å kunne filtrere etter sjanger.

 2. Vidar Lund sier:

  Kvar har de gjort av marcpostane?? Det er veldig nyttig å kunna kopiere marcpostar når folk skal finne titlar til fjernlånet.

  Det bør òg stå ISBN-nummer når ein klikkar på “Vis detaljar” i trefflista. Det er den mest pregnante utgåveidentifikasjonen vi har, og er nyttig i fjernlånssamanheng.

  • Hilde Høgås sier:

   Takk for nytig kommentar. Visning av marc-postene kom ikke med i første runde av utvikling, vi prioriterte andre detaljer. Vi har diskutert litt om hvorvidt det er interessant å vise marc-posten, og det er derfor bra å få signaler fra brukerne om at det er det. Vi tar det med oss til neste runde.

   Vi tar også med oss at det er ønskelig med ISBN i den enkle visningen. Her har vi prøvd å ballansere mellom kort nok og fullstendig nok visning, og da falt ISBN ut, men det er lett å ta det inn igjen.

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>