18

sep

Tove Jansson 100 år: Velkommen til wikiverksted!

 

Tove Jansson (1914–2001)
Wikipedia

Kl. 18–21 i Slottsbiblioteket (Det gamle auditoriet)

I samarbeid med Nasjonalbiblioteket, Finlands ambassade i Oslo og Finsk-norsk kulturinstitutt inviterer Wikimedia Norge til wikiverksted og Mummikveld på Tove Janssons 100 års fødselsdag.  Arrangementet åpnes av Åsa Juslin, direktør for Finsk-norsk kulturinstitutt, og Reeta Törrönen, forfatteren av den finsk-norske litteraturbloggen "Les! Lue!", gir en innføring i Tove Janssons forfatterskap.

Etter en matbit får vi en kort innføring i wikipedia-redigering av Nasjonalbibliotekets egen hus-wikipedianer, Lars Jynge Alvik, før vi går i gang med å skrive.  Vi har Nasjonalbibliotekets bøker av og om Tove Jansson tilgjengelig som kildemateriale under verkstedet.

Å være med på wikiverkstedet krever ingen forhåndskunnskaper i wikipedia-redigering.  Både nybegynnere og erfarne bidragsytere er hjertelig velkomne.  Ta med bærbar maskin eller nettbrett!

Arrangementet er gratis, men vær rask ute med påmelding !

Vel møtt!

Samlingen Nettsidene
Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.